Asst. Prof. Dr. Arunsri Leejeerajumnian

การติดต่อ :
Phone : 034219364 ext. 25309 E-mail : arunsri@su.a
การศึกษา :
- Ph.D. (Food Microbiology) The University of Reading, UK (2000)
Research Area
Research Area
ผลงานวิจัยที่ได้รับการตีพิมพ์เผยแพร่:

ผลงานวิจัยฉบับเต็ม
ผลงานวิจัยในฐานะอาจารย์ที่ปรึกษาวิทยานิพนธ์
ผลงานวิจัยสร้างสรรค์
ตำรา หนังสือ
- Arunsri Leejeerajumnean, J. David Owens and Renu Pintong. 2014. Chapter 13 Thai Thua nao in “Indigeneous Fermented Foods of Southest Asia, Fermented Foods and Beverages Series” Ed . J. David Owens. CRC Press, Taylor And Francis Inc. 453 pages
บทความทางวิชาการ
1. Arunsri Leejeerajumnean. 2003. Thua nao: Alkali Fermented Soybean from Bacillus subtilis. Silpakorn University International Journal. Volume 3 Number 1-2, January-December 2003. 277-278.
อื่นๆ
สิทธิบัตร