Asst. Prof. Dr. Sinee Nongtaodum

การติดต่อ :
Phone : 034219364 ext. 25310 E-mail : sinee_n@yaho
การศึกษา :

Research Area
Fishery Products, Food Product Development
Research Area
ผลงานวิจัยที่ได้รับการตีพิมพ์เผยแพร่:
1. Wardy, W., Mena, B., Nongtaodum, S., No, H.K., Prinyawiwatkul, W. 2014. Exploring the drivers of purchase intent and consumer satisfaction of chicken eggs using principal component analysis and the Kano Model. Journal of Sensory Studies. 29(6): 463-479.
2. Nongtaodum, S., Jangchud, A., Jangchud, K., Dhamvithee, P., No, H.K., Prinyawiwatkul, W. 2013. Oil coating affects internal quality and sensory acceptance of selected attributes of raw eggs during storage. Journal of Food Science. 78(2): S329-335

ผลงานวิจัยฉบับเต็ม
ผลงานวิจัยในฐานะอาจารย์ที่ปรึกษาวิทยานิพนธ์
ผลงานวิจัยสร้างสรรค์
ตำรา หนังสือ
บทความทางวิชาการ
อื่นๆ
สิทธิบัตร