Asst. Prof. Dr. Sinee Nongtaodum
การติดต่อ :
Phone : 034219364 ext. 25310 E-mail : sinee_n@yaho
Phone : 034219364 ext. 25310 E-mail : sinee_n@yaho
การศึกษา :
Research Area
Fishery Products, Food Product Development
Fishery Products, Food Product Development
Research Area
ผลงานวิจัยที่ได้รับการตีพิมพ์เผยแพร่:
1. Wardy, W., Mena, B., Nongtaodum, S., No, H.K., Prinyawiwatkul, W. 2014. Exploring the drivers of purchase intent and consumer satisfaction of chicken eggs using principal component analysis and the Kano Model. Journal of Sensory Studies. 29(6): 463-479.
2. Nongtaodum, S., Jangchud, A., Jangchud, K., Dhamvithee, P., No, H.K., Prinyawiwatkul, W. 2013. Oil coating affects internal quality and sensory acceptance of selected attributes of raw eggs during storage. Journal of Food Science. 78(2): S329-335
1. Wardy, W., Mena, B., Nongtaodum, S., No, H.K., Prinyawiwatkul, W. 2014. Exploring the drivers of purchase intent and consumer satisfaction of chicken eggs using principal component analysis and the Kano Model. Journal of Sensory Studies. 29(6): 463-479.
2. Nongtaodum, S., Jangchud, A., Jangchud, K., Dhamvithee, P., No, H.K., Prinyawiwatkul, W. 2013. Oil coating affects internal quality and sensory acceptance of selected attributes of raw eggs during storage. Journal of Food Science. 78(2): S329-335
ผลงานวิจัยฉบับเต็ม
ผลงานวิจัยในฐานะอาจารย์ที่ปรึกษาวิทยานิพนธ์
ผลงานวิจัยสร้างสรรค์
ตำรา หนังสือ
บทความทางวิชาการ
อื่นๆ
สิทธิบัตร